středa 14. prosince 2016

I nákupem dárků můžete pomáhat, stačí využít sociální podniky


I ze starých svetrů se dá uplést nová módní vlna. Ponožky od babičky vytváří senioři, kteří si tak aktivně mohou přivydělat v důchodu. V keramické dílně zase vznikají výrobky pod rukama klientů s drogovou minulostí. Anebo květinové vazby a dekorace od lidí s epilepsií. Nadělte svým blízkým pod stromek vánoční dárky s přesahem.

Rozsah služeb a výrobků sociálních podniků je široký. Sociální podniky i chráněné dílny neziskových organizací nabízí dárky s přesahem - jejich zakoupením přispějete na pomoc lidem, od nichž se společnost odvrací.

Například nakládané potraviny pod značkou Dobroty s příběhem zaměstnávají lidi s mentálním postižením, Tichá kavárna nabízí pracovní uplatnění neslyšícím, na principu recyklace stojí RESPIRO, keramické výrobky a vonné svíčky, které během terapie vyrábějí klienti s drogovou minulostí.



Přehledně, aktuálně, s ilustrační nabídkou a na jednom místě. Proto vznikl Katalog dobrých věcí, díky němuž se jednoduše podíváte na organizace, jejichž nabídka vás zajímá. Jejich výčet ale nekončí a katalog se bude průběžně doplňovat.


1 komentář:

  1. Le_Meridian Financování Service šel nad rámec svých požadavků, aby mi pomohl s mou konsolidaci dluhu. Byli přátelští, profesionální a absolutní drahokamy pracovat s. Doporučuji každému, kdo hledá úvěr na kontakt. Email..info@lemeridianfds.com
    WhatsApp ... + 19893943740.

    OdpovědětVymazat